تحولات منطقه

نخست وزیر اسپانیا گفت که کشورش از اتحادیه اروپا می خواهد تا توافق همکاری با رژیم صهیونیستی را لغو کند.

سانچز: اسپانیا از اتحادیه اروپا می‌خواهد توافق با اسرائیل را لغو کند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«پدرو سانچز»، نخست وزیر اسپانیا، امروز -یکشنبه- گفت که اسپانیا رسما از اتحادیه اروپا می خواهد تا توافق‌نامه همکاری خود با رژیم اسرائیل را لغو کند.

سانچز در یک تجمع انتخاباتی در اندلس گفت: «دولتی که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند و بنابراین اصول و ارزش‌های اتحادیه اروپا را زیر پا می‌گذارد، نمی‌تواند شریک اتحادیه اروپا باشد».

وی از سایر کشورهای اتحادیه اروپا خواست تا از پیشنهاد اسپانیا که در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، روز سه‌شنبه مطرح خواهد شد، حمایت کنند.

نخست وزیر اسپانیا ادامه داد: «ما این کار را نه به این دلیل که با مردم اسرائیل مشکلی داریم، بلکه به این دلیل که با اقدامات دولت آنها موافق نیستیم، انجام خواهیم داد».

سانچز همچنین جنگ علیه ایران را «یک اشتباه بزرگ» خواند.

وی افزود: «این جنگ به قیمت جان هزاران انسان، آوارگی میلیون‌ها نفر و میلیاردها یورو ضرر اقتصادی تمام می‌شود».

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha